Satakunnan makein Golf Club toivottaa Sinut tervetulleeksi!

Pelaa ja harjoittele golfia uusissa ja upeissa tiloissa!Käytössäsi on markkinoiden paras Golf-simulaattori - TRACKMAN 4 sekä kuuden reiän pitch ja puttaus -viheriö neonvalaistuksella.

Nyt vain 29 €/h
Ajanvaraus
Tietoa ajanvarauksestaSääntökirja
Golf
Golf
Golf
Golf

Tiloissa myös anniskelumahdollisuus ja lounge-tila

Golf
Golf
Golf
Golf
Golf
Golf
Golf

Tärkeää tietoa ajanvaraukseen liittyen

Rekisteröidy käyttäjäksi ennen ajanvarausta. Tämän jälkeen voit varata aikoja varauskalenterista.

AJANVARAUKSEN TEHTYÄSI SAAT TILAUSVAHVISTUKSEN SÄHKÖPOSTIISI JOSSA ON MYÖS ULKO-OVEEN JA GOLF-TILAAN SISÄÄNPÄÄSYKOODI. JOS OLET JO SALIMME ASIAKAS JA SINULLA ON REKISTERÖITY SÄHKÖPOSTIOSOITE JÄRJESTELMÄÄMME TARVITSET GOLF-PUOLELLE ERI SÄHKÖPOSTIOSOITEEN!

Uudet tilat ja viihtyisä ympäristö antavat loistavat puitteet golfin ympärivuotiselle harjoittelulle johon ei sääolosuhteet vaikuta. Tutustu toimintaamme ja varaa ensimmäinen peli- tai harjoitusaikasi. Mikäli olet tulossa Clubille ensimmäistä kertaa voit halutessasi laittaa viestin meille, henkilökuntamme tulee opastamaan laitteiden ja tilan käytössä. Simulaattorin käyttöohjeet löytyvät myös tiloistamme.

Kun aika on varattu ja maksettu, niin saat sähköpostiisi oven kulkukoodin, HUOM! Muista tarkistaa myös roskaposti sähköpostistasi! Golf-simulaattoriin kuljetaan kuntosalin pääovista ja sisällä GOLF CLUBin omasta ovesta koodilla.

Tutustu myös muihin palveluihimme

KuntosaliKuntosali
GolfGolf
SpinningSpinning
CircuitCircuit

Avoinna

  • Kuntosali avoinna joka päivä vuorokauden ympäri
  • Palvelutiski palvelee maanantaisin ja tiistaisin klo 11–19
  • Golf sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Toritie 3
27500 Kauttua

info@sporthousetrackman.fi

Kartta & Yhteystiedot