SpinningCircuit

Sisäpyöräilytreeni mukaansa tempaavan musiikin tahdissa ledivalojen välkkeessä. Ohjaaja leikittelee erilaisilla ote leveyksillä ja polku tekniikoilla, näin saaden sykkeesi kohoamaan ja hien virtaamaan

Spinning RooM - Seuraavat tunnit

Hinnasto:

Opiskelijat & eläkeläiset
Kertamaksu9€8€
10 x kortti
voimassa 4kk
62,90€57,90€
Kuukausikortti
Sisältää kuntosalin
59,90€49,90€
E-Laskusopimus
Sisältää kuntosalin
Voimassa toistaiseksi, ei sitoutumispakkoa
54,90€

Spinning ohjaajat

Riku

Riku

Terse! Olen Ruusvallin Riku liki nelikymppinen Kauttualainen.

Harrastelin futista vuosia, jonka loputtua armeija aikoina tuli kuvioihin salitouhut. Spinningiin tutustuin syksyllä 2010 Nakkilassa pienen painostuksen vuoksi, tunnin jälkeen soitin painostajalle et hitto se oli siistiä! Hetken kuluttua olinkin jo suorittamassa FAFin indoor cycling-koulutusta. Urani alkoi Kuntokeskus Tzempistä, jota olin mukana perustamassa. Liki 13 vuoden spinning ohjaamisen lisäksi on tullut ohjattua erilaisia kiertoharjottelu jumppia ja yksilö ohjauksia salilla.

Jotain on tullut tehtyä oikein näinä vuosina, koska minut nähtiin myös ennen koronaa Suomi-Love ohjelmassa parin asiakkaan kiitoksena spinning-tunneistani.

Tunneillani riittää huumoria ja pilkettä silmäkulmassa vaikka välillä mennäänkin verenmaku suussa. Tunnit on suunnitellut kaikki nämä vuodet puolisoni joista kuuluu isot kiitokset hänelle.

Veera

Veera

Moikka! Olen Satolan Veera, sellanen noin 40-vuotias tapaliikkuja ja paljasjalkainen Kauttualainen!

Monenlainen ryhmäliikunnan ohjaaminen on kuulunut elämääni jo yli 10-vuotta ja erilaisia koulutuksiakin niihin on useita takana. Kaikenlainen liikunta kävelystä hiihtoon ja pyöräilystä lihaskuntoon on osa elämääni, välillä mennään verenmaku suussa ja välillä rennon letkeästi.

Ruuhkavuosista johtuen on itsekin joutunut vähän rauhoittumaan, aika kun ei kaikkeen tahdo riittää, mutta spinning on se josta en luovu! Se hyvänolon tunne niin fyysisesti kuin psyykkisesti tunnin jälkeen on mahtava. Mikä voisi olla hienompaa, kuin se, että saa kuunnella hyvää musiikkia samalla kun kunto kasvaa kohisten? Puhumattakaan siitä tunnelmasta, joka spinningsalissa on! Ryhmähenkeä parhaimmillaan ja yhdessä "polkemisen" meininki!

Spinningiä voin siis suositella aivan kaikille, tervetuloa mukaan! 🙂

Hannele

Hannele

Olen Pietilän Hannele Kauttualta. Innostun monenlaisesta liikkumisesta. Spinningiin hurahdin täysillä vähän yli 10 vuotta sitten. Korona-aikana tein kotona itselleni omia ohjelmia ja tämän myötä innostuin ohjaamaan spinningiä myös muille.

Ryhmäliikunta yleensäkin on lähellä sydäntäni. Hyvä musiikki yhdistettynä hikiliikuntaan on ihan parasta kehon ja mielen huoltoa. Minulla ei ole vakituista tuntia, mutta poljetaan yhdessä silloin tällöin, vaikka lauantai aamuisin.

Emmi

Emmi

Olen Emmi Prykäri 30 vuotta olen siis päässyt aikusenikään 🫢

Minulle liikunta on elämäntapa. Nautin liikkumisesta yksin, mutta myös ryhmässä. Olen ohjaillut monenmoista kevyempää ja raskaamaa muun muassa spinningiä ja crosstrainingia, mutta myös kevyempää kehonhuoltoa liikkuvuus liikkeiden merkeissä.

Asun Eurassa siellä etelä Euran suunnalla, jota kutsutaan Honkilahdeksi. Tuurailen aina kun opinnoiltani kerkeä spinningiä Spinningroomilla. Itse pidän spinningissä vauhdikkaista kappaleista ja nautin spurteista.

Toivotan tervetulleiksi kaiken kuntoiset tunneilleni! 😊

Tanja

Tanja

Olen Jantusen Tanja Eurasta.

Hurahdin spinningiin aikanaan ensikosketuksesta ja tiesin heti haluavani ohjaajaksi. Tämä mahdollisuus aukeni vuonna 2011 ja siitä asti olen säännöllisesti tunteja ohjannut.

Spinningissä minua viehättää mukaansa tempaava meno; tehokas treeni tulee kuin itsestään, kun antaa vain musiikin viedä!

Ohjaajana haluan olla positiivinen ja kannustava. Toivon, että tunnilleni on jokaisen helppo tulla. Ammattitaustaltani olen fysioterapeutti ja urheilupuolelta minut tunnetaan kilpasoutajana ja - melojana.

Saavuthan nauttimaan tunnilleni liikkumisen riemusta! 😊

Tutustu myös muihin palveluihimme

KuntosaliKuntosali
GolfGolf
SpinningSpinning
CircuitCircuit

Avoinna

  • Kuntosali avoinna joka päivä vuorokauden ympäri
  • Palvelutiski palvelee maanantaisin ja tiistaisin klo 11–19
  • Golf sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Toritie 3
27500 Kauttua

info@sporthousetrackman.fi

Kartta & Yhteystiedot