RR CoachingSanna

Henkilökohtainen valmennus

Sanna

Sanna

Olen 1977 syntynyt 3 aikuisen lapsen äiti. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja liikunnan ammattitutkinnon ja personal trainerin koulutuksen suorittanut. Olen itse treenannut aktiivisesti 21 vuotta ja olen toiminut aikoinani kuntosaliyrittäjänä 8 vuotta. Olen ohjannut lukuisia asiakkaita 10 vuoden aikana ja valmennusajatukseni keskiössä on aina asiakas ja hänen tarpeensa. En ole fitness-valmentaja vaan haluan opastaa ja tukea sinua tekemään arjessasi terveellisempiä valintoja ja sitä kautta voimaan paremmin. Koen olevani hyvinvointivalmentaja, joka auttaa sinua elämään terveellisesti koko elämäsi, ei vain kuuriluontoisesti.

Personal trainerin työn lisäksi työskentelen EUP puhdistuspalvelussa palvelupäällikkönä. Kuntosalityössäni vastaan kuntosalin siisteydestä, asiakaspalvelusta ja ohjaan circuit-kiertoharjoittelua. Näin ollen voit tavata minut monessa eri roolissa 😊

Kuntosaliohjelmat, personal trainer -ohjaukset ja ruokavaliot

Mikäli kaipaat lisäboostia kuntosalilla treenaamiseesi, uutta saliohjelmaa tai tsempparia treeneihisi, voit kääntyä myös puoleeni. Mikäli koet haastetta ruokailuissasi ja haluaisit ravitsemukseesi muutosta, teen yksilöllisiä ruokavalioita. Usein haluan nähdäkseni ruokapäiväkirjan, jossa asiakas listaa päivittäisiä ruokailujaan. Tämän ja alkuhhaastattelun avulla minun on helpompi keskittyä haasteisiin ja tukea sinua muutoksessasi.

Pitkäaikainen valmennus

Henkilökohtainen valmennukseni sopii sinulle, joka haluat ihmisen rinnallesi ja kaipaat valmennukseesi seurantaa ja aitoa vuorovaikutusta. Tässä valmennuksessa saat yksilöllisesti räätälöidyn ja henkilökohtaisen suunnitelman treeneihisi ja ruokavalioosi. Mikäli tarvitset vain ruokavaliota tai kuntosaliohjelmaa, räätälöimme valmennuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Valmennus sisältää alkuhhaastattelun, jossa kartoitan terveydentilasi ja soveltuvuutesi valmennukseen.

Valmennuksen tueksi voimme tehdä sinulle halutessasi kehonkoostumusmittauksen InBody270-laitteella. Mittaus maksaa valmennusasiakkaille 15 € (norm. 25 €). Laitteen avulla saamme selvityksen lähtötilanteestasi ja kehityksestäsi. Lisäksi saat hienoja valmennusetuja: lisäravinteet -5% ja hierojamme Kristiina Silénin palvelut -10% alennuksella ja lisäksi voit ostaa ohjattuja treenejä normaali hintaa edullisemmin.

Hinnasto

 • 1 tai 2 jakoinen kuntosaliohjelma 85 € (sis. 1h ohjaus)
 • 3 tai 4 jakoinen kuntosaliohjelma 100 € (sis. 1h ohjaus)
 • 1 x personal trainer ohjaus 55 €
 • 5 x personal trainer ohjaus 250 €
 • 10 x personal trainer ohjaus 450 €
 • 1 x personal trainer ohjaus kahdelle 75 €
 • 5 x personal trainer ohjaus kahdelle 350 €
 • 10 x personal trainer ohjaus kahdelle 600 €
 • Yksilöllinen ruokavalio alk. 150 €

Pidempiaikaisen valmennuksen hinta määräytyy yksilöllisesti räätälöidystä paketista ja sen sisällöstä. Voit kysyä tarjousta minulta osoitteesta info(a)sporthousetrackman.fi tai numerosta 0406729776.

Tutustu myös muihin palveluihimme

KuntosaliKuntosali
GolfGolf
SpinningSpinning
CircuitCircuit

Avoinna

 • Kuntosali avoinna joka päivä vuorokauden ympäri
 • Palvelutiski palvelee maanantaisin ja tiistaisin klo 11–19
 • Golf sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Toritie 3
27500 Kauttua

info@sporthousetrackman.fi

Kartta & Yhteystiedot